Waarom PKF Wallast?

  • Proactief
  • Veelzijdig
  • Transparant
  • Betrokken
  • Actueel

Terug naar vestigingen

Proactief

PKF Wallast richt zich op accountancy en belastingadvies. Kenmerkend voor onze organisatie is de proactieve werkwijze. Wij wachten niet tot u als cliënt vragen aan ons stelt, maar pakken zelf de regie om kansen voor uw bedrijfsvoering te signaleren. Hiervoor communiceren wij actief met u over uw bedrijf en uw toekomstplannen. Uiteraard verzorgen wij ook graag de financiële verslaglegging van uw onderneming en helpen wij u bij het oplossen van problemen.

Terug naar vestigingen

Veelzijdig

De medewerkers van PKF Wallast zijn hoogopgeleid en hebben vaak twee studies afgerond. Hierdoor kunnen wij u breed en geïntegreerd adviseren over zowel financieel-economische als fiscaal/civiel juridische onderwerpen. Uw persoonlijke relatiemanager is volledig op de hoogte van alle ins en outs van uw onderneming. Voor specialistische vraagstukken zijn collega’s met bijzondere expertise op afroep beschikbaar.

Terug naar vestigingen

Transparant

In een samenwerking is niets frustrerender dan verrassingen achteraf. Daarom communiceren wij concreet en duidelijk over wat u van ons kunt verwachten, en omgekeerd. Wij nemen alleen opdrachten aan als we zeker weten dat wij toegevoegde waarde kunnen leveren aan uw bedrijfsvoering. Want dat is onze missie. Bij ons kunt u rekenen op heldere afspraken over de kosten van onze dienstverlening en de wijze van factureren. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Terug naar vestigingen

Betrokken

De medewerkers van PKF Wallast zijn intensief betrokken bij de cliënten voor wie zij werken. Hierdoor kunnen wij actief meedenken bij uw bedrijfsvoering, in de meest brede zin van het woord. U neemt als ondernemer de beslissingen, maar wij staan als uw businesspartner en adviseur naast en achter u. Door onze adviezen heeft u een scherp beeld van alle mogelijkheden om uw onderneming succesvol te runnen en kunt u een weloverwogen keuze maken.

Terug naar vestigingen

Actueel

PKF Wallast is een lerende organisatie. Onze medewerkers worden permanent opgeleid en geschoold op hun eigen specialisme en op aanverwante vakgebieden. Hierdoor zijn zij altijd op de hoogte van de laatste actuele ontwikkelingen die relevant zijn voor uw onderneming. Deze opleidingen worden georganiseerd door ons eigen Bureau Vaktechniek. Daarnaast zorgen externe opleiders voor een verdere ontwikkeling en verdieping van vaktechnische en communicatieve vaardigheden.

 

Uitfasering Pensioen in eigen beheer; deadline is deadline!

Uit een recent onderzoek van MKB Belangen blijkt dat een op de drie dga's met een pensioen in eigen beheer (PEB) zich niet bewust is van de uitfasering van het PEB. Dit zijn alarmerende cijfers nu de wet 'Uitfasering pensioen in eigen beheer en overige fiscale pensioenmaatregelen' al per 1 april 2017 in werking is getreden.

Lees meer>

Uitnodiging bedrijfsfilm:

Graag laten wij u zien waarom onze organisatie uniek is.

 

 

Juli 2017

Er zijn deze maand geen events.

  • Exporteer alle events (iCal)
  • Facebook

    Twitter