PKF Academy: Bedrijfswaardering: nu of in de toekomst?

Op donderdag 7 december 2017 organiseren we een volgende PKF Wallast Academy. Het onderwerp van de bijeenkomst is ‘Bedrijfswaardering: nu of in de toekomst …’. 

Tijdens deze bijeenkomst zullen Eric Gort en Joy van der Veer ingaan op de verschillende waardebegrippen die een rol kunnen spelen bij het bepalen van de bedrijfswaarde. Ook zal worden ingegaan hoe de ondernemer nu al kan inspelen op het verhogen van deze bedrijfswaarde in de toekomst. Het heden en de toekomst zijn verbonden door de acties die ondernemers nu kunnen nemen in het kader van waarde-optimalisatie. Aan de hand van spraakmakende voorbeelden kunnen deze concepten worden gevisualiseerd.

 

Het belooft een interessante bijeenkomst te worden. Eric Gort en Joy van der Veer zien uit naar uw komst!

 

Het seminar zal worden gehouden op donderdag 7 december 2017 van 16.00 uur tot 18.30 uur in het WestCord Hotel te Delft (Olof Palmestraat 2, 2616 LM te Delft).

 

Het programma van donderdag 7 december ziet er als volgt uit:

 

15:30 uur Ontvangst met een kopje koffie of thee
16:00 uur Start seminar
17:15 uur Korte pauze
17.30 uur Vervolg seminar
18.30 uur Einde

PKF Wallast is een CEDEO erkende onderwijsinstelling voor accountancy-opleidingen. Door deelname aan dit seminar kunnen NBA-leden 2 PE-uren bijschrijven om te voldoen aan de Permanente Educatie vereisten.

 

Knop aanmelden.jpg