Ontdek het verschil:

  • Verantwoordelijkheid
  • Ondernemend
  • Lerende organisatie
  • Geïntegreerd
  • Platte organisatie

Terug naar nieuws

Verantwoordelijkheid

PKF Wallast richt zich op accountancy en belastingadvies. Kenmerkend voor onze organisatie is de proactieve werkwijze. Wij wachten niet tot u als cliënt vragen aan ons stelt, maar pakken zelf de regie om kansen voor uw bedrijfsvoering te signaleren. Hiervoor communiceren wij actief met u over uw bedrijf en uw toekomstplannen. Uiteraard verzorgen wij ook graag de financiële verslaglegging van uw onderneming en helpen wij u bij het oplossen van problemen.

Terug naar nieuws

Ondernemend

Voor u als cliënt is de kwaliteit van ons werk en advies enorm belangrijk. Daar hoort ook een efficiënte werkwijze bij. Daarom bieden we u de beste accountant, fiscalisten en bedrijfsjuristen. Zij zijn persoonlijk betrokken, vasthoudend en hebben de ambitie om het beste resultaat voor u te behalen. 

Lokaal, landelijk en internationaal profiteert u van de kennis en ervaring van onze accountants, fiscalisten en bedrijfsjuristen. Zodat ú zich elke dag kunt focussen op uw onderneming. Met onze hulp heeft u alles onder controle.

Terug naar nieuws

Lerende organisatie

PKF Wallast is een lerende organisatie. Onze medewerkers worden permanent opgeleid en geschoold op hun eigen specialisme en op aanverwante vakgebieden. Hierdoor zijn zij altijd op de hoogte van de laatste actuele ontwikkelingen die relevant zijn voor uw onderneming. Deze opleidingen worden georganiseerd door ons eigen Bureau Vaktechniek.

Daarnaast zorgen externe opleiders voor een verdere ontwikkeling en verdieping van vaktechnische en communicatieve vaardigheden.

 

 

 

Terug naar nieuws

Geïntegreerd

De medewerkers van PKF Wallast zijn hoogopgeleid en hebben vaak twee studies afgerond. Hierdoor kunnen wij u breed en geïntegreerd adviseren over zowel financieel-economische als fiscaal/civiel juridische onderwerpen. Uw persoonlijke relatiemanager is volledig op de hoogte van alle ins en outs van uw onderneming. Voor specialistische vraagstukken zijn collega’s met bijzondere expertise op afroep beschikbaar.

U neemt als ondernemer de beslissingen, maar wij staan als uw businesspartner en adviseur naast en achter u. Door onze adviezen heeft u een scherp beeld van alle mogelijkheden om uw onderneming succesvol te runnen en kunt u een weloverwogen keuze maken.

Terug naar nieuws

Platte organisatie

 

Kom jij het verschil maken.jpg
Welkom bij PKF Wallast; uw partner voor alle financiële, fiscale en bedrijfsjuridische vraagstukken van uw onderneming. Lokaal, landelijk en internationaal profiteert u van de kennis en ervaring van onze accountants, fiscalisten en bedrijfsjuristen. Zodat ú zich elke dag kunt focussen op uw onderneming. Met onze hulp heeft u alles onder controle.

 

 

Facebook

Twitter