Amsterdam

Adres

bezoekadres

Beechavenue 78-80
1119 PW Schiphol-Rijk

postadres

Postbus 74681
1070 BR Amsterdam

telefoon

(020) 653 18 12

fax

(020) 653 18 47

E-mailadres

Amsterdam@pkfwallast.nl

Over PKF Amsterdam

PKF Wallast vindt haar oorsprong in Delft en is opgericht in 1959 door de heer A.C. Wallast. In de ruim vijftig jaar van ons bestaan zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende belastingadviseurs- en accountantsgroep met vier vestigingen.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Delft. Daarnaast opereren we vanuit onze vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Woerden.

Amsterdam

In aansluiting op het internationale karakter van veel cliënten hebben wij in 1993 onder de rook van Schiphol de vestiging Amsterdam geopend. Sinds de start met zes medewerkers heeft deze vestiging een stormachtige groei doorgemaakt. PKF Wallast Amsterdam is inmiddels uitgegroeid tot een vestiging met 39 medewerkers en een omvangrijk cliëntenbestand. Sinds 2000 is 'Amsterdam' in Schiphol-Rijk gevestigd op een mooie zichtlocatie aan de N201. Naast de internationale cliënten zijn veel opdrachtgevers gevestigd in de Haarlemmermeer en de Bollenstreek.

Sinds 13 december 2016 is Andor Valkenburg vestigingsleider. Zoekt u de gegevens van een bepaalde medewerker (alle medewerkers staan op de website), dan vindt u die via ’Onze Mensen’.

Routebeschrijving

Vanuit richting Amsterdam/Haarlem
Bij knooppunt Badhoevedorp volgt u de A4 richting Den Haag/Rotterdam. U neemt
afrit 3 Hoofddorp naar N201 richting Hoofddorp/Aalsmeer. Houd links aan bij de splitsing in de richting van N201, houd daarna rechts aan bij de splitsing in de richting van N201. Houd rechts aan en neem de N201. Sla rechtsaf de Kruisweg (N196). Vervolgens gaat u linksaf de Fokkerweg op. Daarna de eerste straat linksaf, dit is de Beechavenue waar ons pand zich bevindt.

Vanuit richting Utrecht/Hilversum
Op de A2 houd u rechts aan bij het knooppunt Holendrecht en volgt u de borden A9 richting Amstelveen/Haarlem/luchthaven Schiphol. Neem afslag 6 (Aalsmeer) naar N231 richting Luchthaven Schiphol (lang parkeren). Op de rotonde neemt u de eerste afslag naar Nieuwemeerdijk. Vervolgens gaat u rechtdoor op de Schipholdijk/N232, ga verder op de N232. Sla rechtsaf naar de N201. Sla linksaf bij de 2e dwarsstraat, de Koolhovenlaan op. Sla rechtsaf naar de Fokkerweg en sla rechtsaf naar de Beechavenue, dit is waar ons pand zich bevindt.

Vanuit richting Rotterdam/Den Haag
Op de A4 neemt u afrit 3 Hoofddorp, onder aan de afrit gaat u rechtsaf de Rozenburgdreef op(N201).
Sla na de flauwe bocht rechtsaf de Naritaweg op. Neem op de rotonde de 2e afslag naar pudongweg, deze weg vervolgen (gaat over in Fokkerweg). Op het eerste kruispunt op de Fokkerweg linksaf. De eerste straat linksaf, dit is de Beechavenue waar ons pand zich bevindt.

Vanuit richting Utrecht (alternatieve route)
Op de A2 neemt u afrit 4 Vinkeveen, u rijdt nu op de N201 richting Aalsmeer.
U vervolgt deze weg (via Vinkeveen, Mijdrecht en Aalsmeer) tot u de
Ringvaart passeert. Sla linksaf bij de 2e dwarsstraat, Koolhovenlaan op. Hierna rechtsaf de Fokkerweg op. De eerste
straat rechtsaf, dit is de Beechavenue waar ons pand zich bevindt.

Openbaar vervoer
Vanaf NS station Amsterdam de trein naar Amsterdam Schiphol. Instaphalte
Schiphol Plaza buslijn 198, lijn 187, lijn 188 of lijn 287, uitstappen halte Beechavenue.

Wie werken er in Amsterdam