Delft

Adres

bezoekadres

Delftechpark 40
2628 XH Delft

postadres

Postbus 332
2600 AH Delft

telefoon

(015) 261 31 21

fax

(015) 261 53 82

E-mailadres

Delft@pkfwallast.nl

Over PKF Delft

PKF Wallast vindt haar oorsprong in Delft en is opgericht in 1959 door de heer A.C. Wallast. In de ruim vijftig jaar van ons bestaan zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende belastingadviseurs- en accountantsgroep met vier vestigingen.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Delft. Daarnaast opereren we vanuit onze vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Woerden.

Delft

De vestiging Delft is niet alleen de oudste, maar met 64 medewerkers ook de grootste van de vier. Sinds 2004 is ‘Delft’ gevestigd in een opvallend en modern gebouw op het bedrijventerrein Delftechpark. Cliënten zijn afkomstig uit het gehele land met een accent op Delft en de wijde regio.

Sinds 1 juli 2016 is Monique Gronovius vestigingsleider. Zoekt u de gegevens van een bepaalde medewerker (alle medewerkers staan op de website), dan vindt u die via ’Onze Mensen’.

Routebeschrijving

Vanuit Rotterdam
U volgt de A13 richting Den Haag, afslag Delft-Zuid en daarna volgt u de borden TU-Wijk/Delftechpark.

Vanuit Den Haag/Amsterdam
U volgt de A4, die daarna de A13 wordt, richting Rotterdam, u neemt de afslag Delft-Zuid en daarna volgt u de borden TU-Wijk/Delftechpark.

Vanuit Utrecht
U volgt de A12 richting Rotterdam en daarna de A13 richting Den Haag, afslag Delft-Zuid en daarna volgt u de borden TU-Wijk/Delftechpark.

Vanuit het Westland
U volgt het A4-traject in zuidelijke richting, u volgt de Kruithuisweg tot de afslag TU-Wijk/Delftechpark.

Openbaar Vervoer
Vanaf NS station Delft neemt u bus 69. U stapt uit bij de halte Oudelaan TU. Vanaf daar is het 3 minuten lopen naar ons kantoor. Ook kunt u bus 121 nemen richting de TU-Wijk. U stapt uit bij de halte Schoemakerstraat. Vanaf daar is het nog ongeveer 10 minuten lopen naar ons kantoor.

Vanaf NS station Delft-Zuid kunt u de Kruithuisweg aflopen in oostelijke richting (ongeveer 20 minuten).

Wie werken er in Delft