Salarisadministratie en HR ondersteuning

Salarisadministratie

Heeft u uw handen vol aan de salarisadministratie? De regelgeving verandert continu en de wijzigingen zijn soms moeilijk bij te benen. Voor ons is dit dagelijkse kost. Wij kunnen uw salarisadministratie periodiek controleren of volledig voor u verzorgen. Dit doen wij online, dus zeer efficiënt en inzichtelijk.

HR-ondersteuning

Onze organisatie is niet alleen gespecialiseerd in fiscale en financiële dienstverlening. Ook voor uw HR-vraagstukken hebben wij een effectieve (gedigitaliseerde) oplossing.

In nauwe samen­werking met externe partners bieden wij u ondersteuning en advies op zowel uitvoerend/administratief als beleidsmatig vlak. Onze dienstverlening is grotendeels gedigitaliseerd. Zo kunt u op ons online cliëntportal documenten ­elektronisch ontvangen, raadplegen en accorderen. Met onze software voor ­salaris- en personeelsadministratie bieden wij u daarnaast een moderne, gebruiksvriendelijke online HRM & Payroll-oplossing.

Ons HR Supportteam bestaat uit een kleine groep betrokken medewerkers met kennis, ervaring en toegang tot een uitgebreid netwerk van externe deskundigen. Hierdoor kunnen wij optimaal inspelen op uw behoeften en u ‘ontzorgen’.