Vermogende particulieren en DGA's

Ondernemen, bedrijfsopvolging, beleggen en investeren, privacy van uw vermogen, vastgoed, emigratie en remigratie, pensioenen en estate planning: als ondernemende en vermogende particulier is het niet eenvoudig het hoofd te bieden aan de uiteenlopende fiscale en juridische regelgeving. En hoe houdt u de belastingdruk beheersbaar en bereikt u een optimaal rendement, zowel voor uw onderneming als privé? Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes. Wij leggen de nadruk op vooruitdenken en plannen. Ons advies is op maat gesneden, doordacht en efficiënt, zoals u van ons mag verwachten.

Wij geven advies aan familiebedrijven over het structureren van investeringen. Daarnaast adviseren we onze cliënten over de manier waarop zij hun bedrijf kunnen beschermen en hun vermogen en bedrijf vertrouwelijk kunnen houden. Met onze grensoverschrijdende kennis en ervaring lossen we complexe scenario's op voor cliënten met multinationale belangen. We begeleiden cliënten en hun ondernemingen bij migraties binnen Europa,

Tot onze cliënten behoren ondernemers, familiebedrijven, vermogende particulieren en hun investerings- en beleggingsfondsen.

Onze expertises

  • Emigratie & remigratie
  • Fiscaal vriendelijk beleggen
  • Vastgoed
  • Estate planning
  • Privacybescherming