Plezier en uitdaging

We verwijzen u graag naar onze aparte 'Werken bij PKF Wallast' website. Waar u alle informatie kunt terug vinden.

 

Wie graag bij PKF Wallast wil werken, moet beschikken over bovengemiddelde kwaliteiten en een brede vakinteresse, en openstaan voor uitdagingen. De kwaliteit van onze dienstverlening staat voor ons hoog in het vaandel. Nauwkeurigheid, grondigheid, het kritisch kunnen beoordelen van informatie en maatschappelijke betrokkenheid zijn belangrijke aspecten in ons werk. Wij geven jou de ruimte, zowel wat betreft gerichte opleidingen als eigen verantwoordelijkheden. Onze cultuur is volstrekt open en informeel, maar ons klimaat professioneel. Onze horizontale organisatie kent geen strikte scheiding van de disciplines accountancy, fiscaal en bedrijfsjuridisch. Onze multidisciplinaire dienstverlening is dan ook onze allergrootste kracht.

Onze medewerkers hebben de vrijheid om zich te ontwikkelen, om zelfstandig uitdagingen op te pakken, maar ook om vragen te stellen. Vooral dat laatste vinden we van groot belang. Het laatste wat we willen, is vervallen in routinematige handelingen en standaardadviezen. Daar heeft niemand iets aan. Bovendien is het van groot belang om kennis te delen en uit te breiden in onze organisatie.

Naast een nieuwe uitdaging en een fijne werkomgeving biedt PKF Wallast ook plezier. De boog moet regelmatig ontspannen worden. Geregeld organiseren we activiteiten waarbij de vele collega’s de kans krijgen om elkaar ook buiten de werksfeer beter te leren kennen. Sportieve evenementen lopen als een rode draad door onze organisatie heen.

Elke PKF Wallast-vestiging organiseert jaarlijks een plezierige ontspanningsdag voor de eigen mensen. Bovendien verzorgt de personeelsvereniging van elke vestiging regelmatig interessante activiteiten. Elk jaar lopen collega's van alle vestigingen de zogenoemde RoDeRun, een hardloopwedstrijd van onze vestiging Rotterdam naar onze vestiging Delft, met aansluitend een gezamenlijke zomerborrel.

Wij zoeken collega's die een brede en bij voorkeur dubbele academische opleiding hebben om de geïntegreerde dienstverlening aan onze cliënten in te vullen. Wil je met ons meegroeien en ons team versterken deze uitdaging? Kijk dan even bij de vacatures, arbeidsvoorwaarden of neem contact op met één van onze vestigingen.