PKF internationaal

Om u ook optimaal te kunnen bedienen op het gebied van internationale bedrijfsvoering, maken we deel uit van PKF International Limited*.

PKF is een wereldwijd netwerk van juridisch onafhankelijke kantoren, met elkaar verbonden door een gemeenschappelijke toewijding en verantwoordelijkheid voor kwaliteit, integriteit en het scheppen van duidelijkheid in een complexe regelgeving.

Met kantoren in 440 steden, in 150 landen verspreid over 5 continenten, zijn wij gespecialiseerd in hoge kwaliteit auditing, accounting, belastingadvies en bedrijfseconomische advisering aan internationale en nationale bedrijven in al onze markten.

PKF International Limited heeft een totale omzet van $2,52 mrd. Het netwerk is lid van het ‘Forum of Firms‘ - een organisatie gewijd aan consistente en hoge kwaliteitsnormen voor financiële verslaggeving en auditpraktijken wereldwijd.

Waarom kiest u voor PKF?

PKF-leden over de hele wereld bieden een breed scala van zakelijke advies- en accountancydiensten die voldoen aan de behoeften van individuele cliënten in hun lokale markten. Wanneer u met een PKF-lid samenwerkt, kunt u er zeker van zijn dat het werk wordt uitgevoerd door toegewijde professionals met internationale expertise. PKF-leden leveren niet alleen diensten en sectorspecialisten in hun eigen marktgebied, maar kunnen u ook internationaal ondersteunen via hun relaties met andere leden van het netwerk.

 

*PKF Wallast is a member firm of the PKF International Limited family of legally independent firms and does not accept any responsibility or liability for the actions or inactions on the part of any other individual member or correspondent firm of firms..