Welkom bij PKF Wallast

Welkom bij PKF Wallast; uw partner voor alle financiële, fiscale en bedrijfsjuridische vraagstukken van uw onderneming. Lokaal, landelijk en internationaal profiteert u van de kennis en ervaring van onze accountants, fiscalisten en bedrijfsjuristen. Zodat ú zich elke dag kunt focussen op uw onderneming. Met onze hulp heeft u alles onder controle.

Geïntegreerde dienstverlening

Onze dienstverlening is vooral gericht op middelgrote ondernemingen en haar directeur-grootaandeelhouder. Uit ervaring weten we dat onze cliënten het prettig vinden om voor geïntegreerde dienstverlening contact te hebben met één vaste relatiemanager. Bij PKF Wallast kan dat. Naast een flinke dosis inlevingsvermogen, betrokkenheid en aandacht beschikken onze adviseurs namelijk ook over de kennis om zowel financiële, fiscale als bedrijfsjuridische vragen op te lossen. Juist omdat onze adviseurs zeer betrokken zijn bij de bedrijfsvoering van uw onderneming, hebben zij alle aandacht voor zowel de dagelijkse operationele zaken als de strategische positie en ontwikkeling van uw onderneming.

Kwaliteit en effectiviteit staan voorop

Voor u als cliënt is de kwaliteit van ons werk en advies enorm belangrijk. Daar hoort ook een efficiënte werkwijze bij. Daarom bieden we u de beste accountant, fiscalisten en bedrijfsjuristen. Zij zijn persoonlijk betrokken, vasthoudend en hebben de ambitie om het beste resultaat voor u te behalen. Daarnaast investeren we veel in het opleiden van onze medewerkers, zodat we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving.